Contact

St. Anna Ziekenhuis

Bogardeind 2

5664 EH Geldrop

Tel: 040 - 286 40 40

Fax: 040 - 285 83 55

Klik hier voor een routebeschrijving Neem contact op met kinderjeugd afdeling

Inschrijven eNieuwsbrief

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

kies een groter lettertypekies een nog groter lettertypekies een groot lettertype
Banner
Smiley's

Kinder-jeugdafdeling

24 uur per dag kijken naar je kindje

Daar zit je dan thuis, net bevallen maar je kindje ligt nog in het St. Anna Ziekenhuis in de couveuse. Je zou er zo graag even naar willen kijken, zien hoe het er mee gaat. Ook wil je vol trots de kleine laten zien aan familie en vrienden. Onze afdeling begrijpt dit en heeft daarom webcams op de couveuseafdeling. Ouders kunnen 24 uur per dag kijken hoe het met hun baby gaat.

Op onze afdeling hangt aan elke couveuse een camera. Per kindje wordt er, uitsluitend aan de ouders, een persoonlijk wachtwoord vrijgegeven. Zij loggen, vanaf een willekeurige computer, in op deze site en kunnen dan de beelden bekijken van hun pasgeboren baby. In verband met de privacy wordt natuurlijk alleen het beeld van hun kindje getoond.

Door middel van deze service kunnen de ouders 24 uur per dag kijken hoe het met de kleine gaat. De ouders bepalen zelf aan wie ze het wachtwoord geven. De webcams kunnen dus ook een leuke mogelijkheid zijn voor familie of vrienden. Door middel van deze webcams draagt onze afdeling bij aan het gevoel van nabijheid van de ouders bij hun kindje.

Naar baby in beeld »